Uw specialist in panelenbouw

Over PanelProjects BV

PanelProjects BV is een jong en dynamisch bedrijf dat open staat voor alle kansen die de markt biedt en is zeer innovatief ingericht, daarbij zijn wij goed op de hoogte van de nieuwste noviteiten die deze sector biedt en hebben we goede contacten bij de diverse A-leveranciers.

 

PanelProjects BV heeft veel ervaring en kennis in huis en weet hoe grote en kleine projecten (ook met hoge moeilijkheidsgraad) moeten worden aanpakt, dit door de jarenlange ervaring van de directieleden in diverse verschillende markten en branches.

 

Voor de nieuwbouw of renovatie/restyling van uw bedrijfspand, opslagruimte, loods of welk ander object dan ook, bent u bij PanelProjects BV aan het juiste adres. PanelProjects BV is gevestigd in de provincie Gelderland, maar is actief in heel Nederland en daarbuiten. Wilt u weten of wij wat voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Ook voor het leveren en plaatsen van B-keus materialen en producten is PanelProjects BV een goede partner. Bel en of mail gerust voor de huidige voorraad en of informatie rondom deze producten voor een goed advies. Door de lange relatie tussen PanelProjects BV en de verschillende leveranciers kunnen we snel een goede offerte uitbrengen als ook het direct leveren van de benodigde materialen en bevestigingsmiddelen.

Maak een afspraak

0344 - 22 58 33

Dit zijn wij

 

  • Restyling/Renovatie, onderhoud en nieuwbouw.
  • Het plaatsen en leveren van sandwichpanelen en alle denkbare dak en gevelbekledingen.
  • Het plaatsen, leveren en renoveren van lichtdoorlatende en ventilerende constructies.
  • Het plaatsen, leveren en onderhouden van zonnepanelen.
PanelProjects, specialist in maatwerkoplossingen voor dak- en gevelsystemen
Maak een afspraak 0344 22 58 33